Traeger pellettigrilli Ranger

559,00

Hintoihin lisätään alv. 24 %

Traeger Ranger on puupellettigrilli, joka kulkee joka paikkaan mukanasi. Traeger Ranger grillissä on normaalin ritilän lisäksi valurautainen paistopinta jonka avulla lämpö, sekä aromi saadaan ruokaan. Traeger Ranger ei ole ainoastaan puupellettigrilli vaan aivan uudenlainen tapa grillata. Ruoanlaiton mahdollisuudet ovat rajoittamattomat. Puupellettisäiliöön mahtuu Traeger puupellettiä 3,6 kg, joten ”polttoainetta” riittää tuntien grillaushetkiin. Lämpötilaa voidaan säätää laajasti aina 230 asteeseen asti. Grillin LED näytöstä voit seurata grillin sisälämpötilaa avaamatta kupua. Grilliä voidaan ohjata manuaalisesti suoraan grillistä. Mukana toimitetaan lämpötila-anturi, suojapeite, pellettejä, rasva-alustoja ja puhdistusharja.

Ominaisuudet

  • Grillausala: 1187 cm2
  • Grillausalan materiaali: emaloitu teräs & emaloitu valurauta
  • Lämpömittari: digitaalinen lämmönsäätö, 230°C asti
  • Mitat (LxSxK): 53,3 x 50,8 x 33 cm
  • Liitäntäjohdon pituus: 2 m
  • 220-240 V 50/60 Hz 348 W
  • Jatkojohdon käyttö sallittu

Traeger muuttaa tapaasi valmistaa ruokaa grillissä, sillä sen tasainen lämmöntuotto takaa herkulliset ateriat jokaisella grillauskerralla. Traeger PRO D2 575 on tarkoitettu kaikenlaisille grillaajille pitmastereista takapihan grillausmestareihin. Traeger Pro -sarja on maailman myydyin pellettigrilli. Tukevarunkoisessa PRO D2 pellettigrillissä on tiivis grillauspesä, jonka avulla lämpö siirtyy tasaisesti valmistettavaan ruokaan. Tynnyrin muotoinen grillipesä on valmistettu laadukkaasta puuterimaalatusta teräksestä ja sen paistokammiossa on kahdella tasolla posliiniemaloidusta teräksestä valmistetut avoritilät. Ruoanlaitosta aiheutuvat nesteet ja rasva valuvat paistokammion pohjalla olevan rasvapellin päälle, josta ne ohjautuvat rasvakeräysjärjestelmän kautta rasvakuppiin. Hyvin suunnitellun rasvankeräysjärjestelmän ansiosta Traeger grillien puhdistus on yksinkertaista. Rasvapellin ja rasvakupin suojat vaihdetaan tarvittaessa ja tulipesä imuroidaan tuhkaimurilla.

Grillin lämpötilaa voidaan säätää laajasti 75-260°C välillä. Kannelliseen pellettisäiliöön mahtuu pellettiä 8 kg, joten polttoainetta riittää tuntien grillaushetkiin. Grillin ohjauspaneelin näytöstä voit seurata grillin ja ruuan sisälämpötilaa avaamatta kupua. Mukana yksi lämpötila-anturi, suojapeite, pellettipussi, rasva-alustat, grillilasta ja reseptit.

Ohjain käyttää WiFIRE®-tekniikkaa, minkä avulla voit seurata ja säätää grilliäsi milloin tahansa älypuhelimesi Traeger App-sovelluksesta. D2®-voimansiirron avulla Pro-sarjan wifi-pellettigrillit käynnistyvät ja lämpenevät nopeammin sekä tuottavat paremman savunlaadun, mikä antaa tasaisen puulla ja tulella valmistetun maun. Ohjelmassa ajastustoiminto, automaattinen lämpötilasäätö ja -asetukset. Grilli hoitaa ruoan valmistumisen, sinun täytyy ainoastaan asettaa valmistettava ruoka grilliin ja antaa grillin hoitaa loput puolestasi. Voit myös asettaa jo valmiina olevaan reseptiin haluamasi valmistusajan ja jakaa tiedon ystävällesi, jolla on Traeger WiFi -pellettigrilli. Käyttämällä ”keep warm-pidä lämpimänä” toimintoa, grillin lämpötila asettuu 75 asteeseen ja ruoka pysyy lämpimänä.

Sisältää tarvikkeet

Värit: musta
Koot: 140 x 122 x 69 cm

Tuotekoodi: VIP596-1

Tuotetunnus (SKU): VIP596-1 Osastot: , ,

Olemme valinneet tuotesivuillemme valikoimamme suosituimmat ja tasokkaimmat tuotteet. Jos et löydä juuri sitä, mitä etsit, ota yhteyttä – me kerromme lisää vaihtoehdoistasi.

Yhteystiedot