Traeger pellettigrilli Pro 575

925,00

Hintoihin lisätään alv. 24 %

Traeger muuttaa tapaasi valmistaa ruokaa grillissä, sillä sen tasainen lämmöntuotto takaa herkulliset ateriat jokaisella grillauskerralla. Traeger PRO 575 on tarkoitettu kaikenlaisille grillaajille pitmastereista takapihan grillausmestareihin. Traeger Pro -sarja on maailman myydyin pellettigrilli. Tukevarunkoisessa PRO pellettigrillissä on tiivis grillauspesä, jonka avulla lämpö siirtyy tasaisesti valmistettavaan ruokaan. Tynnyrin muotoinen grillipesä on valmistettu laadukkaasta puuterimaalatusta teräksestä ja sen paistokammiossa on kahdella tasolla posliiniemaloidusta teräksestä valmistetut avoritilät. Ruoanlaitosta aiheutuvat nesteet ja rasva valuvat paistokammion pohjalla olevan rasvapellin päälle, josta ne ohjautuvat rasvakeräysjärjestelmän kautta rasvakuppiin. Hyvin suunnitellun rasvankeräysjärjestelmän ansiosta Traeger grillien puhdistus on yksinkertaista. Rasvapellin ja rasvakupin suojat vaihdetaan tarvittaessa ja tulipesä imuroidaan tuhkaimurilla.

PRO ei ole ainoastaan pellettigrilli vaan aivan uudenlainen tapa grillata. Grillin lämpötilaa voidaan säätää laajasti 75-260°C välillä. Kannelliseen pellettisäiliöön mahtuu Traegerin pellettiä 8 kg, joten polttoainetta riittää tuntien grillaushetkiin. Käyttämällä Traegerin pellettiä varmistut oikeanlaisesta grillin toiminnasta ja herkullisesta lopputuloksesta. Grillin rungossa on koukut grilliritilän roikotusta varten, kun toista niistä ei käytetä. Grillin mukana toimitetaan yksi lämpötila-anturi, jolle on läpivienti grillin sivussa. Grillin ohjauspaneelin näytöstä voit seurata grillin ja ruuan sisälämpötilaa avaamatta kupua. Traeger Pro 575 tekee elämästä maittavampaa.

Täysin uutta Traeger Pro 575 -pellettigrilliä on parannettu kehittyneemmällä ohjaimella, joka käyttää WiFIRE®-tekniikkaa. WiFIRE®: n avulla voit seurata ja säätää grilliäsi milloin tahansa älypuhelimesi Traeger App-sovelluksesta. Lisäksi upouuden D2®-voimansiirron avulla Pro-sarjan wifi-pellettigrillit käynnistyvät ja lämpenevät nopeammin sekä tuottavat paremman savunlaadun, mikä antaa sinulle tasaisen puulla ja tulella valmistetun maun. Ohjelmasta löydät ajastustoiminnon, automaattisen lämpötilasäädön ja -asetuksien lisäksi, myös reseptit. Grilli hoitaa ruoan valmistumisen, sinun täytyy ainoastaan asettaa valmistettava ruoka grilliin ja antaa grillin hoitaa loput puolestasi. Voit myös asettaa jo valmiina olevaan reseptiin haluamasi valmistusajan ja jakaa tiedon ystävällesi, jolla on Traeger WiFi -pellettigrilli. Mikäli sattuisit olemaan kaupassa hakemassa viimeistä ainesosaa illalliseen ja ohjelma ilmoittaa ruoan olevan valmis, voit asettaa ohjelmasta ”keep warm-pidä lämpimänä” toiminnon päälle ja sinun ei tarvitse huolestua ruoan ylikypsymisestä. Painamalla ”keep warm-pidä lämpimänä” toimintoa, grillin lämpötila asettuu 75 asteeseen ja ruoka pysyy lämpimänä, kunnes olet taas kotona!

Settiin kuuluu suojapeite, pellettejä, rasva-alustoja ja -kuppeja sekä puhdistusharja.

Ominaisuudet

  • Tehontarve 300 W ensimmäisen 4 minuutin aikana, sitten 50 W tunnissa.
  • Mitat (LxSxK): 104 x 69 x 135 cm
  • Grillausala (LxS): 56 x 48 cm ja 56 x 18 cm = 3696 cm2 = n. 28 hampurilaispihviä kerralla
  • Lämpömittari: digitaalinen lämmönsäätö 75 – 230°C
  • Pyörät: 2 kpl
  • Liitäntäjohdon pituus: 2 m
  • 220-240 V 50/60 Hz 348 W
  • Jatkojohdon käyttö sallittu

Koot: 104 x 69 x 135 cm

Tuotekoodi: VIP566

Tuotetunnus (SKU): VIP566 Osastot: , ,

Olemme valinneet tuotesivuillemme valikoimamme suosituimmat ja tasokkaimmat tuotteet. Jos et löydä juuri sitä, mitä etsit, ota yhteyttä – me kerromme lisää vaihtoehdoistasi.

Yhteystiedot