Traeger pellettigrilli Ironwood 885

1 655,00

Hintoihin lisätään alv. 24 %

Traeger Ironwood 885 on valmistettu kaikenlaisille grillaajille pitmastereista takapihan grillausmestareihin. Tukevarunkoisessa Ironwood grillissä on tiivis tuplaseinäinen grillauspesä, jonka avulla lämpö ja savunaromi siirtyy tasaisesti valmistettavaan ruokaan. Tynnyrin muotoinen grillipesä on valmistettu laadukkaasta pulverimaalatusta teräksestä ja sen paistokammiossa on kahdella tasolla posliiniemaloidusta teräksestä valmistetut avoritilät, jotka ovat helposti ulosvedettävissä. Alimman paistoritilän korkeutta voidaan vaihtaa helposti, riippuen savustetaanko vai ruskistetaanko. Ruoanlaitosta syntyvät nesteet ja rasva valuvat paistokammion pohjalla olevan rasvapellin päälle, josta ne ohjautuvat rasvakeräysjärjestelmän kautta rasvakuppiin. Nämä osat tulisi puhdistaa jokaisen käytön jälkeen.

Grillin lämpötila on säädettävissä laajasti 75 – 260°C välillä. Ironwood malleissa on Super smoke-toiminto, jolla saat lisättyä savun määrää, kun käytät grilliä 75-105°C välillä. Kannelliseen pellettisäiliöön mahtuu Traegerin pellettiä 9 kg, joten polttoainetta riittää tuntien grillaushetkiin. Grillin sivulla on tukeva rosteripintainen sivupöytä tarvikekoukuilla, sekä koukut grilliritilän roikotusta varten, kun sitä ei käytetä. Grillin mukana toimitetaan yksi lämpötila-anturi, jolle on läpivienti grillin sivussa. Lämpötila-anturille on oma säilytyslokeronsa pellettisäiliön yläosassa. Traeger Ironwood 885 pellettigrillillä ja Traeger -kovapuupelleteillä varmistat täydellisen lopputuloksen joka ikinen kerta. Pihvit, perunat ja jopa suklaa soufflé onnistuu takuuvarmasti Traegerilla.

Tässä uudessa Ironwood-sarjan grillissä teho ja tarkkuus yhdistyy D2® Direct Drive – voimansiirron ja WiFIRE®-tekniikan avulla. D2® Direct Drive lämmittää grilliä nopeammin, tuottaa paremman savunlaadun ja tasaisen lämpötilan koko grillissä. WiFIRE®: n avulla voit seurata ja säätää grilliäsi milloin tahansa älypuhelimellasi Traeger-sovelluksesta. Grillaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Grillin ohjauspaneelin näytöstä voit seurata grillin sisälämpötilaa avaamatta kupua. Ironwood pellettigrillin ohjauspaneelissa on myös ajastustoiminto, joka piippaa, kun asettamasi aika on kulunut. Ohjelmasta löydät automaattisen lämpötilasäädön ja -asetuksien lisäksi, myös reseptit, jotka voit ohjelmoida suoraan grilliisi. Voit myös asettaa jo valmiina olevaan reseptiin haluamasi valmistusajan ja jakaa tiedon ystävällesi, jolla on Traeger WiFi pellettigrilli. Mikäli sattuisit olemaan kaupassa hakemassa viimeistä ainesosaa illalliseen ja ohjelma ilmoittaa ruoan olevan valmis, voit asettaa ohjelmasta ”keep warm-pidä lämpimänä” toiminnon päälle ja sinun ei tarvitse huolestua ruoan ylikypsymisestä. Painamalla ”keep warm-pidä lämpimänä” toimintoa, grillin lämpötila asettuu 75 asteeseen ja ruoka pysyy lämpimänä, kunnes olet taas kotona!

Settiin kuuluu suojapeite, pellettejä, rasva-alustoja ja -kuppeja sekä puhdistusharja.

Ominaisuudet

  • Tehontarve 300 W ensimmäisen 4 minuutin aikana, sitten 50 W tunnissa.
  • Mitat (LxSxK): 135 x 66 x 120 cm
  • Grillausala (LxS): 76 x 48 cm ja 76 x 27 cm = 5700 cm2 = n. 44 hampurilaispihviä kerralla
  • Lämpömittari: digitaalinen lämmönsäätö 75 – 260°C
  • Pyörät: 4 kpl, joista pienemmät lukittavissa
  • Liitäntäjohdon pituus: 2 m
  • 220-240 V 50/60 Hz 348 W
  • Jatkojohdon käyttö sallittu

Sisältää tarvikkeet

Tuotekoodi: VIP567

Tuotetunnus (SKU): VIP567 Osastot: ,

Olemme valinneet tuotesivuillemme valikoimamme suosituimmat ja tasokkaimmat tuotteet. Jos et löydä juuri sitä, mitä etsit, ota yhteyttä – me kerromme lisää vaihtoehdoistasi.

Yhteystiedot