Petzl Tikkina LED -otsalamppu

18,50

Hintoihin lisätään alv. 24 %

Minimierä: 20kpl

Petzl’n CLASSIC-sarjan pieni ja helppokäyttöinen LED-otsavalaisin erittäin pitkällä paloajalla. Soveltuu päivittäisiin lähivalaisutarpeisiin: Kävelyyn, matkailuun, perhekäyttöön, retkeilyyn ja kaupunkiolosuhteisiin. Leveä, tasainen valokeila tuo valon aina katseen suuntaan ja jättää molemmat kädet vapaiksi.

STANDARD LIGHTING -valaisuteknologia: Valaisu himmenee tasaisesti paristojen tyhjentyessä. Kaksi valonvoimakkuutta, joiden avulla valaistus ja paloaika saadaan käyttötarpeen mukaisiksi:
Max: Valovirta 80 lumenia, kantama 35 metriä, kokonaispaloaika 120 h
Eco: Valovirta 20 lumenia, kantama 20 metriä, kokonaispaloaika 180 h

Toimii kolmella AAA-paristolla (sisältyvät pakkaukseen). Painonappikytkin, jota on helppo käyttää myös käsineet kädessä. Kytkimen muotoilun ansiosta valaisin ei mene tarkoituksettomasti päälle (esim. taskussa tai repussa). Kytkimessä galvaaninen erotus, eli paristot eivät tyhjene varastoitaessa. Valokulman korkeuden säätönivel. Elastinen, säädettävä ja konepesun kestävä Petzl Long Life -otsapanta. Kontaktipinnat ruostumatonta terästä. Paristokotelo helposti avattavissa paristojen vaihtoa varten. Voidaan käyttää myös AAA Ni-Mh -akuilla. Vesitiiviys: IPX4 Roiskeveden kestävä. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Värit: vihreä, sininen, pinkki ja musta
Koot: Paino 85 g (sis. paristot)

Tuotekoodi: VAE91

Tuotetunnus (SKU): VAE91 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Olemme valinneet tuotesivuillemme valikoimamme suosituimmat ja tasokkaimmat tuotteet. Jos et löydä juuri sitä, mitä etsit, ota yhteyttä – me kerromme lisää vaihtoehdoistasi.

Yhteystiedot