Light My Fire Mealkit BIO

23,50

Hintoihin lisätään alv. 24 %

Light My Firen astiasarja, joka tekee ruokailusta helppoa niin työpaikalla, luonnossa, veneessä, pyöräretkellä kuin kaupungillakin. Kaikki osat pakkautuvat käytännöllisesti sisäkkäin. Pohjan syvä lautanen ja kannen matala lautanen muodostavat yhdessä kuljetusrasian. Erillään ne toimivat ruokailukulhoina. Syvässä lautasessa pidike Spork BIO:lle. Kokoon taittuva Pack-up-Cup BIO -juomakuppi juomakannella. Leikkuulauta siivilällä. Spork Original BIO -aterin (lusikka-haarukka-veitsi). Kaksi erikokoista ja -muotoista, tiivistä SnapBox BIO -pikkurasiaa, jotka toimivat tarvittaessa myös varusteiden säilytyskoteloina pitäen tavarat kuivina. Mukana valjas, jolla kokonaisuus pysyy käytännöllisenä pakkauksena. Konepesun ja mikron kestävä (paitsi Pack-up-Cup). Lautasen, kannen, kahden erikokoisen SnapBox-rasian ja leikkuulaudan materiaalista 96 prosenttia on sokeriruo’osta ja puukuidusta valmistettua biopohjaista muovia, joka on Bonsucro-, ISCC- ja PEFC-sertifioitu. Pack-Up-cupin yläosa on 96-prosenttisesti sokeriruo’osta valmistettua, biopohjaista muovia, joka on Bonsucro-, ISCC- ja PEFC-sertifioitu. Alaosa on 20-prosenttisesti sokeriruo’osta valmistettua, biopohjaista muovia, joka on Bonsucro- ja ISCC-sertifioitu. Spork O BIOn materiaalista 15 prosenttia on maissista valmistettua, GMO-vapaata, biopohjaista muovia.

Värit: vihreä
Koot: 19,4 cm/sivu, korkeus 6,1 cm, kokonaisuuden paino 384 g. Tilavuudet: syvä lautanen 900 ml, matala lautanen 500 ml, Snap Box original BIO 170 ml, Snap Box oval BIO 320 ml, Pack-up-Cup BIO 260 ml

Tuotekoodi: VIP305

Tuotetunnus (SKU): VIP305 Osastot: ,

Olemme valinneet tuotesivuillemme valikoimamme suosituimmat ja tasokkaimmat tuotteet. Jos et löydä juuri sitä, mitä etsit, ota yhteyttä – me kerromme lisää vaihtoehdoistasi.

Yhteystiedot