Kalastajan setti

144,50

Setti sisältää Sedona FI 2500 -avokelan, Shimano Clarus C -avokelavavan ja Sufix 832 -monikuitusiiman.

Sedona FI 2500 -avokela: Kelan painopiste on G-Free Body -optimoitu siten, että varsinkin pitkän kalastuspäivän aikana kelan käyttö on jouheampaa kuin perinteisen avokelan. Yhdessä Hagane-koneisto ja G-Free Body tekevät Sedonasta pitkäikäisen ja miellyttävän. Varispeed II -puolaus, kylmätaottu, patentoitu A-RC -alumiinipuola, XT-7-runko.

Shimano Clarus C -avokelavapa: Ahioissa on käytetty 30 tonnin hiilikuitua, Fuji-vaparenkaita sekä -kelakiinnikkeitä. Kahvat ovat korkealuokkaista AA-korkkia.

Sufix 832 -monikuitusiima: Uusi R8-punontatekniikka. Sufix 832 -siimassa yhdistyy PE- (vetolujuus, pieni läpimitta ja venymättömyys) ja GORE™Performance-kuidun (parantaa hankaus- ja solmunkestävyyttä sekä heittopituutta ja -tarkkuutta) ominaisuudet ainutlaatuisella tavalla. Sufixin R8 -puolaustekniikalla voidaan tehdä ennennäkemättömän pyöreää ja tasalaatuista siimaa.

Solmusuositus: Palomar-solmu, erinomainen hankauksenkestävyys, helppo- ja tarkkaheittoinen, pieni hankauskitka – värinätön ja hiljainen heitettäessä. Rakenne: 7 x 100 % PE-kuitu + 1 x GORE™Performance -kuitu, jotka risteävät 32 kertaa tuuman matkalla.

Osastot: , Avainsana tuotteelle