Kalastajan setti

158,00

Setti sisältää Sedona FI 2500 -avokelan, Shimano Clarus C -avokelavapan, Sufix 832 -monikuitusiiman, Rapala-kalastajanpihdit sekä Rapala -kalastajanpuukon.

Sedona FI 2500 -avokela: Kelan painopiste on G-Free Body -optimoitu siten, että varsinkin pitkän kalastuspäivän aikana kelan käyttö on jouheampaa kuin perinteisen avokelan. Yhdessä Hagane-koneisto ja G-Free Body tekevät Sedonasta pitkäikäisen ja miellyttävän. Varispeed II -puolaus, kylmätaottu, patentoitu A-RC -alumiinipuola, XT-7 -runko.

Shimano Clarus C -avokelavapa: ahioissa on käytetty 30 tonnin hiilikuitua, Fuji-vaparenkaita sekä -kelakiinnikkeitä. Kahvat ovat korkealuokkaista AA-korkkia.

Sufix 832 monikuitusiima: uusi R8-punontatekniikka. Sufix 832 -siimassa yhdistyy PE- (vetolujuus, pieni läpimitta ja venymättömyys) ja GORE™Performance -kuidun (parantaa hankaus- ja solmunkestävyyttä sekä heittopituutta ja -tarkkuutta) ominaisuudet ainutlaatuisella tavalla. Sufixin R8 -puolaustekniikalla voidaan tehdä ennenäkemättömän pyöreää ja tasalaatuista siimaa. Solmusuositus: Palomar-solmu, erinomainen hankauksenkestävyys, helppo- ja tarkkaheittoinen, pieni hankauskitka – värinätön ja hiljainen heitettäessä, rakenne: 7 x 100 % PE-kuitu + 1 x GORE™Performance -kuitu, jotka risteävät 32 kertaa tuuman matkalla.

Rapala Fisherman’s -kalastajanpihdit ovat hyvälaatuiset peruspihdit.

Rapala-kalastajanpuukko 10 cm: valkokahvainen Rapala-kalastajanpuukko on oiva apuväline kalareissulle. Pitkään terävänä pysyvä 10 cm pitkä terä ruostumaton terästä. Muotoiltu kahva, jossa ripustusreikä. Tuulettava tuppi.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,