Fiskars-puutarhasetti

121,00

Kastelukela: 16 x 42 x 45 cm, 15 m all-in setti, johon kuuluu kastelusuutin, kolme kokoa sisältävä hanaliitin, ruohopiikki, kastelusuuttimen tuki sadetukseen ja stop-pikaliittimet. Kestävä 9 mm 3/8″ kasteluletku.

Pienet voimasakset: 3 x 17,5 x 45,8 cm. Alasinmalli, ovat erittäin kevyet, tehokkaat ja miellyttävät käyttää. Leikkuuteho ø noin 35 mm.

Istutuslapio: 4 x 7 x 27 cm. Käytännöllinen työkalu kasvien istuttamiseen ja kitkemiseen, uppoaa kovaankin maahan. Terä ruostumatonta terästä ja kädensijassa on miellyttävä ja otteenpitävä SoftGrip-pinta. Ne kestävät lämpötilavaihtelun (-40 asteesta +150 asteeseen) ja ovat sataprosenttisesti kierrätettäviä. Kätevä ripustusreikä.

Möyhennyskuokka: 8 x 8 x 31 cm. Käytännöllinen työkalu kasvien istuttamiseen ja kitkemiseen, uppoaa kovaankin maahan. Terä ruostumatonta terästä ja kädensijassa on miellyttävä ja otteenpitävä SoftGrip-pinta. Ne kestävät lämpötilavaihtelun (-40 asteesta +150 asteeseen) ja ovat sataprosenttisesti kierrätettäviä. Kätevä ripustusreikä.

Oksasakset: 2 x 7,5 x 20 cm. Kestävät oksasakset, joiden terät ruostumatonta terästä. Alasinmalli soveltuu erityisesti kuivan ja kovan puun leikkaamiseen.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,