Lyhythihaiset paidat

Hintoihin lisätään alv. 24%

Laadukas ja kestävä lyhythihainen paita tai persoonallinen t-paita painatuksella on jokaisen vaatekaapin ja yhtenäisen yritysilmeen kulmakivi. T-paidan voi yhdistää kaikkien vaatteiden kanssa ja se sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, mikä tekee laadukkaista materiaaleista tehdystä lyhythihaisesta paidasta loistavan työpaidan. Laajasta valikoimastamme löydät niin perinteiset t-paidat kuin myös tyylikkäät pikeepaidat ja paidat omalla logolla. Edustamme vain laadukkaita merkkejä, joiden tuotevaihtoehdoista löytyy sopiva ratkaisu kaikille eri aloille ja yrityksille.

Näy tyylikkäästi – valitse t-paidat painatuksella
Kauttamme tilattavat lyhythihaiset paidat on mahdollista saada myös painatuksella tai ylellisellä ja arvokkuutta henkivällä brodeerauksella, kaikkiin yrityksesi tarpeisiin. T-paidat painatuksella sopivat erinomaisesti esimerkiksi mainos-, messu- tai edustuskäyttöön. Toimitamme yrityksesi näköiset paidat nopeasti ja luotettavasti isommallekin porukalle, vaikka koko henkilöstölle.

Kestävä, päällä mukava ja tyylikäs lyhythihainen paita on työvaate, jota on ilo pitää. Yritys saa helppoa näkyvyyttä kuin itsestään, kun työntekijät pukeutuvat työtehtäviinsä parhaiten sopivaan paitavalintaan, johon on painettu tai brodeerattu yrityksen logo.