Messutuotteet

Hintoihin lisätään alv. 24%

Yrityksen yhtenäinen ja selkeä edustus tapahtumissa, messuilla ja katukuvassa antaa ammattimaisen ilmeen ja kasvattaa yrityksen tunnettuutta kuin itsestään. Huolella rakennettu esittelypiste tai messuosasto on myös oiva tapa erottua joukosta ja korostaa yrityksen parhaita puolia. Laadukkaat, tyylikkäät ja yrityksen värein sekä logolla mukautetut messutuotteet, display-tuotteet ja muut edustustuotteet saatte mitä näppärimmin Sanserilta! Valtava valikoimamme kattaa kaiken ständien rakentamiseen, edustajien pukemiseen ja potentiaalisten asiakkaiden lahjomiseen tarvittavan.

Hyödyntämällä moderneja kevytrakenteisia messutuotteita saatte yrityksenne näköisen ständin pystyyn vaivattomasti, ilman ison joukkueen rakennustalkoita ja mittavaa kuljetuskalustoa. Laadukkaat messutuotteet menevät pieneen tilaan ja ovat nopeat avata käyttökuntoon – parhaimmillaan kokonainen messuosasto mahtuu henkilöauton kyytiin ja on käyttökunnossa viidessä minuutissa. A-teline, beach flag -lippu, roll up teline ja telttakatos mahdollistavat ständin pystyttämisen messuille, ulkoilmatapahtumiin kuin kauppoihin tai kadun varteenkin. Esimerkiksi beach flag ja roll up kuvateline kulkevat vaivattomasti mukana, ovat käyttövalmiita minuuteissa ellei jopa sekunneissa ja loistava näkyvyys on taattu.

Laadukkaat messutuotteet kestävät käyttöä ja pysyvät edustavina pitkään. Tilaa nyt yrityksen brändin mukaiset messutuotteet Sanserilta! Tutustu messutuotteisiin, personoitaviin edustusvaatteisiin ja erilaisiin mainoslahjavaihtoehtoihin.