Mainoslahjat

Hintoihin lisätään alv. 24%

Käyttötavara on paras mahdollinen mainoslahja
Pienet ja edulliset mainoslahjat, tai give away -tuotteet, ovat hyvin kustannustehokas tapa jättää yrityksestäsi konkreettinen muistijälki mainoslahjan saajalle. Mainoslahjojen laajasta valikoimastamme löydät monia erilaisia give away -vaihtoehtoja kynistä, karamelleista ja hiirimatoista aina heijastimiin, ostoskärrypoletteihin ja mikrokuituliinoihin – parhaat mainoslahjat ovat pieniä arkisia esineitä, joille löytyy aina käyttöä. Tällaiset halvat mainoslahjat ovat käteviä jaettavaksi vieraille esimerkiksi messuilla ja muissa yritystapahtumissa isommallakin volyymilla, jolloin saat mainostettua yritystäsi näppärästi laajalle kohderyhmälle. Tästä myös juontaa juurensa tuotteista usein käytetty nimitys ”give away”.

Mainoslahjan valinta on loppupeleissä hyvin helppoa: esimerkiksi kynä ja huulirasva ovat tuotteita, joita kaikki käyttävät ja tarvitsevat. Jos kuitenkin tunnet kohderyhmäsi hyvin, osta muista mainoslahjoista poikkeavat mainoslahjat, jotka tuovat merkittävää lisäarvoa yleisöllesi. Ehkäpä esimerkiksi seuraavilla messuilla voisikin jakaa rajoitetun erän tuubihuiveja tai kärpäslätkiä!

Personoi mainoslahja yrityksesi näköiseksi
Tutustu give away -tuotteiden laajaan valikoimaan alla ja tilaa yrityksesi mainoslahjat Suomen Sanserilta haluamallasi tavalla personoituna! Logo- ja osoitepainatukset onnistuvat toimestamme avaimet käteen -palveluna kaikkiin meiltä hankittaviin mainoslahjoihin. Kun yrityksesi nimi tai logo vilahtelee hyödyllisessä give away -tuotteessa, kuten vaikkapa avaimenperässä, parkkikiekossa tai huulirasvapuikossa, pysyt ihmisten mielessä pitkään messujen tai yritystapahtuman jälkeenkin. Oikean, arkisten käyttötarkoituksen omaavat mainoslahjat ovat parasta mahdollista mainosta yrityksellesi.