Saunatuotteet

Hintoihin lisätään alv. 24%

Sauna ja suomalaiset kuuluvat tiiviisti yhteen, joten miksi et valitsisi myös yrityslahjaksi persoonallisia, käytännöllisiä mutta myös kauniita saunatuotteita. Sanserin valikoimaan valitut ihanat saunatuotteet kattavat kaikki, mitä rentouttavaan ajanviettoon ja saunan sisustamiseen tarvitaan!

Korkealaatuiset saunatuotteet luovat mieleenpainuvan ja ylellisen lahjan esimerkiksi yhteistyökumppanille tai arvokkaalle työntekijällesi. Terästä löylyvettä pisaralla lempeää saunatuoksua, lisää kotoisaa tunnelmaa ihanalla tervatontulla ja näytä kannatuksesi kustomoidulla saunamittarilla. Sanserilta löydät kaikki tekstiilit, tuoksut ja tarvikkeet, joista voit joko koota personoidun saunasetin tai valita meidän valmiiksi kasaamistamme seteistä.

Saunatuotteet sellaisenaan tai personoituna – tilaa helposti netistä
Hyödyllisten käyttötavaroiden, kuten saunatuotteiden, valinta lahjaesineiksi osoittaa ajatusta ja arvostusta lahjan saajaa kohtaan. Olemme koostaneet helpot, valmiit saunasetit esimerkiksi kotona rentoutumiseen, treenisaunaan ja mökkitunnelman viimeistelemiseen. Valitse valmis saunasetti tai koosta mieluisat saunatuotteet lahjaksi ja tilaa ne kätevästi netistä. Miksipä et nappaisi itsellesikin omaa pakettia, missä on kaikki mitä tarvitset hemmottelevaan saunailtaan! Useat tuotteet on myös mahdollista personoida esimerkiksi yrityksen värein ja logoin, kysy lisää.