Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Hintoihin lisätään alv. 24 %

Yrityslahjat jouluksi

Aatto lähestyy ja joulun liikelahjat ovat vielä hankkimatta? Ei hätää – Sanserin valikoimista löydät runsaasti erilaisia vaihtoehtoja; niin pehmeitä kuin koviakin paketteja, maistuvia herkkuja tietenkään unohtamatta. Olemme pyrkineet valitsemaan jouluteemaiseen liikelahjavalikoimaamme hyödyllisiä ja ilahduttavia tuotteita, joilla olisi käyttöä arjessa joulun jälkeenkin. Yrityslahjoja on myös mahdollista personoida esimerkiksi erilaisin painatuksin tai kaiverruksin, jolloin firmanne logo jää muistuttamaan lahjan antajasta pitkäksi aikaa.

Joulun liikelahjoilla muistat tärkeitä tahoja

Jouluiset liikelahjat ovat mainio tapa muistaa niin yhteistyökumppaneita kuin muitakin sidosryhmien edustajia. Joulun alla annettavat yrityslahjat tuovat hyvän mielen myös yrityksen työntekijöille ja ovat hieno tapa osoittaa arvostusta omaa henkilöstöä kohtaan. Lisäksi laadukas liikelahja toimii oivallisena keinona rakentaa yrityksen positiivista brändimielikuvaa.

Jos kaipaat lisätietoja jouluun sopivista yrityslahjoista, personoiduista liikelahjoista tai palvelustamme ylipäänsä, ota meihin rohkeasti yhteyttä!