Ekotuotteet

Hintoihin lisätään alv. 24%

Ympäristöystävällisyys, ekologisuus ja kestävä kehitys ovat nykypäivän toistuvia teemoja, jotka kiinnostavat niin kuluttajia kuin yrityksiäkin. Yritysten tekemien päätösten ja hankintojen vastuullisuuden tulisi yltää myös yksityiskohtiin, kuten liikelahjoihin, mainoslahjoihin ja työntekijöiden lahjoihin. Valitsemalla esimerkiksi messuilla jaettavista tuotteista ekologisemman vaihtoehdon toteutuu markkinointi arvokkaasti ja vastuullisesti.

Meiltä saatte lukuisat eri liikelahjat ja mainoslahjat ekologisempina vaihtoehtoina! Valikoimastamme löydät ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistettuja tuotteita, joita voi jakaa ja käyttää hyvällä mielellä. Ekologisten mainoslahjojen valmistusmateriaaleina on käytetty pääsääntöisesti kierrätys- tai luontoystävällisiä materiaaleja ja Reilun kaupan puuvillaa. Pelkkä valmistusmateriaali ei kuitenkaan luontoa pelasta jos tuotteen joutuu uusimaan muutaman käyttökerran jälkeen, minkä vuoksi panostamme paljon myös ekotuotteiden laatuun. Tutustu tarkempiin esittelyihin tuotekohtaisilla sivuilla.

Ekologisia liikelahjoja miettiessäsi muista myös avaimet käteen -periaatteella toimiva merkkauspalvelumme! Yrityskohtaiset painatukset tekstiileissä ja kaiverrukset muilla pinnoilla toimivat erinomaisena markkinointikeinona, ja oma logo vastuullisessa lahjatuotteessa antaa yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkäksi aikaa.