Reput

Hintoihin lisätään alv. 24%

Reppu on arjen käytännöllinen asuste, jota tarvitsevat kaikki! Kuin huomaamatta selässä kulkeva reppu kantaa mukana kaiken tarvittavan, jättäen kädet vapaiksi ja näin ketteröittäen kulkua ahtaissa tai vaativissa paikoissa. Laadukas ja oikein mitoitettu reppu istuu tukevasti käyttäjänsä selässä, jakaen painon tasaisesti molemmille hartioille, parantaen näin kantoergonomiaa merkittävästi.

Todella monipuolinen valikoimamme tarjoaa reput arkeen, töihin, retkelle, jumppaan, harrastuksiin ja ihan minne vain. Kaupungin sankari hyötyy repusta jossa on tilaa läppärille ja matkustaja arvostaa murtosuojattua reppua. Luonnossa viihtyville olemme valinneet useita ergonomisia ja tilavia retkireppuja, myös kätevästi integroiduilla retkijakkaroilla. Kevyempään käyttöön esimerkiksi rannalle sopii loistavasti jumppareppu, joissa osassa on myös alumiinivuoraus pitämään juomat kylminä.

Käyttöösi sopivaa reppua valitessasi kiinnitä huomiota repussa käytettyihin materiaaleihin (kuten vedenkestävyyteen), repun kokoon, säilytysvaihtoehtoihin ja kantoergonomiaan.

Reput omalla painatuksella
Osa repuista on mahdollista tilata myös omalla painatuksella. Tilaa esimerkiksi yrityksen työntekijöille yrityksen logolla personoitu reppu ja kasvata yrityksen näkyvyyttä räjähdysmäisesti. Laadukas reppu ei taatusti jää käyttämättä, ja käytännöllistä lahjaa arvostaa jokainen!