Lippikset

Hintoihin lisätään alv. 24%

Lippalakki on päähine, joka sopii moneen tilanteeseen – tyylikäs malli tuo ilmeeseen ripauksen persoonallisuutta ja rentoutta. Lippis on myös loistava tapa tuoda esiin esimerkiksi omaa yritystä, urheiluseuraa tai kannustamaansa joukkuetta, minkä takia lippis omalla logolla onkin monen valinta edustusasusteeksi. Monipuolisesta valikoimastamme löydät esimerkiksi klassiset baseball-lippikset, tyylikkäät snapback-lippikset, värikkäällä huomiokuosilla varustetut lippikset ja armeijahenkiset tank-lippikset.

Lippis omalla logolla on käytännöllinen tapa edustaa yritystä tai seuraa
Sanserilta tilatut lippikset on mahdollista saada esimerkiksi seuran tai yrityksen omalla logolla, joka voidaan painaa tai brodeerata. Tyylikäs lippis omalla logolla edustaa yritystä tai seuraa arjessa ja vapaa-ajalla, maksimoiden logon saaman näkyvyyden. Persoonallinen, logollinen lippis on myös oiva give away -tuote messu- ja mainoskäyttöön, sillä käytännöllinen mainoslahja jää varmasti niin mieleen kuin käyttöönkin.

Tilaa lippikset omalla logolla meiltä! Lähetä meille tarjouspyyntö, niin laskemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen isommallekin erälle.