Suomen Sanser

- lämmöllä suunniteltu, tehty ja annettu

Sinun ei tarvitse tietää, mitä haluat.

Me Suomen Sanserilla autamme sinua paitsi valitsemaan täydellisen tuotteen, myös kehittämään sitä entistä paremmaksi. Mielessäsi voi olla iso tilaus tyylikkäitä t-paitoja, jokin pähkähullu idea tai jotain siltä väliltä – ne kaikki ovat meille yhtä arvokkaita.

Sen lisäksi, että tarjoamme jopa kroonista valinnan vaikeutta aiheuttavan tuotevalikoiman, pidämme huolta tuotteiden kustomoinnista, varastoimme tilauksen puolestasi ja toimitamme tuotteet ovellesi alta aikayksikön.

Huolella mietitty, lähellä viimeistelty, vilpittömästi omannäköinen – niistä asioista Suomen Sanserista on ollut kyse yli 20 vuoden ajan. Mutta mitä se käytännössä tarkoittaa?

Kelataan hiukan ajassa taaksepäin.

Sanserin tarina sai alkunsa vuonna 1997. Toimintamme ytimessä on alusta asti ollut vahva osaaminen mainos- ja liikelahja-alalla sekä sopiva määrä hulluutta rohkeutta tehdä asiat omalla tyylillä.

Yli 20 vuoden aikana niin taitomme kuin kunnianhimommekin ovat kehittyneet entisestään. Sanserin toimistotilojen kanssa saman katon alla toimii oma varastomme sekä painotalo, joka onkin yksi tärkeimmistä yhteistyökumppaneistamme. Tämän keskittymän johdosta paino- ja merkkauspalvelut hoituvat vauhdikkaasti.

Kaikki työmme eri vaiheet hoidetaan vain muutamien metrien päässä toisistaan.

Pystymme toimittamaan myös tuotteiden viimeistelyyn käytettävät tarvikkeet painoon läheltä, jolloin tuotteet valmistuvat annettavaksi nopeasti. Mutkattomuus on meille tärkeää, ja siksi noin 2 000 neliömetrin varastossamme on aina paljon valmiina uusille omistajille annettavaksi. Tuotteiden toimittajista on vuosien varrella seuloutunut ne kaikkein luotettavimmat yritykset, mikä varmistaa tasaisen huippulaadun.

Laadusta pitää huolta myös se, että käytämme pakkausmateriaalit uudelleen aina, kun se on mahdollista. Suomalainen Rinki-merkki kertoo, että kannamme tuottajavastuumme pakkauksista.

Nämä asiat ovat yhä tänäkin päivänä voimakkaasti läsnä kaikessa, mitä teemme.

Niistä tärkein on kuitenkin antamisen ilo. Olipa tilattu tuote tarkoitettu asiakkaalle tai henkilökunnalle, sen perimmäinen tarkoitus on ilahduttaa ja tuoda ihmisiä lähemmäksi toisiaan.

Meille tuottaa iloa se hetki, kun saat käsiisi juuri sitä, mitä haluat.