Perfect Finnish – Täydellinen lahjakortti

Kahta samanlaista lahjansaajaa tai lahjatoivetta ei ole. Siksi lahjakorttimme sopii ihan jokaiselle.
Anna lahjaksi valinnan iloa.

Tutustu Perfect Finnish -lahjakorttehin: PF.FI


Sanser on nyt osa Innoflame -konsernia

Suomen Sanser Oy on nyt osa Innoflame-konsernia.


Kenelle lahjakortti sopii?

Jokaiselle, sillä lahjansaaja saa itse valita lahjansa laajasta, päivittyvästä tuotevalikoimasta. Kortti on ilahduttava tapa muistaa esimerkiksi työntekijöitä tai asiakkaita.

Mitä Perfect Finnish -lahjakortilla saa?

Laajaan ja monipuoliseen lahjavalikoimaan kuuluu niin arvostettujen kotimaisten kuin kansainvälistenkin brändien laadukkaita tuotteita. Valittavana on myös ruokalahjoja,
useita aineettomia lahjoja ja hiilineutraaleja tuotteita. Ylläpidämme ja päivitämme tuotevalikoimaa aktiivisesti, joten valikoimassa on aina runsaasti vaihtoehtoja.

Selaa tuotevalikoimaa

Lahjakortin voi myös personoida.

Personoitu lahjakortti tuntuu henkilökohtaiselta. Sen voi toimittaa sähköpostina, PDF-tiedostona sähköpostitse, tekstiviestinä tai painettuna postitse. Voit personoida myös tekstin ja kuvan tervehdysviestiin, joka avautuu lahjakortin vastaanottajalle, kun hän syöttää lunastuskoodin Perfect Finnish -verkkokaupassa.

Mitkä ovat Perfect Finnish -lahjakortin edut?

Kun lahjansaaja saa itse valita lahjansa, voit olla varma, että se on mieluisa. Lahjakortti on helppo tilata verkkokaupasta osoitteesta pf.fi, ja lahja toimitetaan suoraan lahjansaajalle. Kortti on myös helppo käyttää: verkkokauppaan naputellaan kortissa oleva koodi, minkä jälkeen kortin saanut pääsee valitsemaan mieleisensä lahjan.

Tutustu tarkemmin Perfect Finnish -lahjakorttehin:
PF.FI