Etiäppäin, sano
mummo lumessa!

Tai sammalmättäällä – kumpikin käy.

Meiltä täältä Sanserilta löytyy kaikki mahdollinen tarvittava, jolla saa itsensä ja muutkin liikkeelle – näin ensi alkuun kannattaa ainakin tilata ilmainen Cottover-huppari testattavaksi!

Tuosta alta voit sen lisäksi vilkuilla minun valitsemiani Sanserin tuotteita ja napata isollekin porukalle vaikkapa mukit, kuntoiluvälineet tai ulkoiluvermeet tilaukseen.

Niillä on sitten hyvä antaa juuri sopivan hellä potkaisu työkavereiden ja asiakkaiden persuksille, jotta ne painelisivat useammin ulkoilemaan, retkeilemään ja pitämään huolta itsestään.

Täytä lomake ja tilaa ilmainen,
hyvälaatuinen Cottover-huppari!

Vaihe 1 / 4

  • Cottover Collection -vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä. Vaatteet ovat Joutsenmerkki-, GOTS- ja Öko Tex -sertifioituja ja niissä käytetään ainoastaan 100 %:sta luomu- ja Reilun kaupan puuvillaa. Kun valitset profiilivaatteesi Cottoverilta, niin osallistut pyrkimyksiin luoda ympäristöä säästävää tekstiiliteollisuutta Bangladeshiin.

    Kavennettu hupullinen malli, jossa vetoketju vankalla vetimellä. Kaksi etutaskua ja 2×2 ribbineulos hihansuissa sekä paidan helmassa.

    Materiaali: 80 % Fairtrade-luomupuuvilla ja 20 % kierrätetty polyesteri, 280 g/m²