Mummon valinnoilla
parempi uusi vuosi

Uusi aina hempeämpi, vanhasta
vara parempi!

Se on taas sitä aikaa, kun edelliselle vuodelle heilautetaan kättä ja uudelle annetaan ties mitä lupauksia – niin myös meillä täällä Sanserilla. Useinhan ne vannomiset tuppaa jäämään, mutta onneksi viime vuodesta ei voi kun pistää paremmaksi.

Siis etiäppäin, sano mummo lumessa!

Tai sammalmättäällä – kumpikin käy.

Mitäpä jos sanottaisiin sen lisäksi piut paut viime vuoden synkistelylle ja tehdään kaikki sellaiset uudenvuodenlupaukset, että oksat pois! Ihan kirjaimellisesti, koska ulkoilu ja jumppaaminen on nyt parasta bestiä, niin kuin yksi lapsenlapsista kerran sanoi.

Itsehän lupasin, että käyn ainakin kerran päivässä kahvilla ihan jossain muualla kuin omassakeittiössä. Ei tarvitse kuin laittaa nenä pihalle ja ottaa termosmuki mukaan.

Siitä syntyikin sitten vallan hyvä idea: sen lisäksi, että tehdään itse hyviä lupauksia, minun mielestäni kannattaisi laittaa työkaverit ja muut tutut tekemään samoin. Kuitenkin istutte vain päivästä toiseen niiden tietokoneidenne edessä tai teette pitkää päivää jalkojen päällä.

Eikö raksuta, mitä uudenvuodenlupauksia muille voisi ehdottaa?

Tuosta alta voit vilkuilla minun valitsemiani Sanserin tuotteita ja napata isollekin porukalle vaikkapa mukit, kuntoiluvälineet tai lapaset matkaan. Niillä on sitten hyvä antaa juuri sopivan hellä potkaisu työkavereiden ja asiakkaiden persuksille, jotta ne painelisivat useammin ulkoilemaan, retkeilemään ja pitämään huolta itsestään.

Täytä lomake ja tilaa ilmainen
Cottover-huppari!

Vaihe 1 / 4

  • Cottover Collection -vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä. Vaatteet ovat Joutsenmerkki-, GOTS- ja Öko Tex -sertifioituja ja niissä käytetään ainoastaan 100 %:sta luomu- ja Reilun kaupan puuvillaa. Kun valitset profiilivaatteesi Cottoverilta, niin osallistut pyrkimyksiin luoda ympäristöä säästävää tekstiiliteollisuutta Bangladeshiin.

    Kavennettu hupullinen malli, jossa vetoketju vankalla vetimellä. Kaksi etutaskua ja 2×2 ribbineulos hihansuissa sekä paidan helmassa.

    Materiaali: 80 % Fairtrade-luomupuuvilla ja 20 % kierrätetty polyesteri, 280 g/m²