Laatu ja Ympäristö

Suomen Sanser Oy:lle on myönnetty ISO 9001:2015 laatusertifikaatti ja ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatti.

Suomen Sanser Oy myy, valmistaa ja valmistuttaa mainos- ja liikelahjoja sekä seuratuotteita. Palvelemme asiakkaita ammattitaitoisella henkilöstöllä, asiakaslähtöisesti, kannattavasti ja ympäristöystävällisesti.

Asiakaspalvelussa ystävällisyys ja palvelualttius ovat meillä itsestään selvyyksiä. Parannamme kilpailukykyä kehittämällä omia prosessejamme ja kouluttamalla henkilökuntaa. Ylläpidämme avointa tiedonvälitystä ja luottamuksellisia suhteita asiakkaisiin, viranomaisiin ja muihin keskeisiin sidosryhmiin. Keskitymme meille tärkeisiin asioihin ja teemme asioita omalla tavalla, positiivisesti muista erottuen.

Olemme sitoutuneet toimintajärjestelmän jatkuvaan parantamiseen ISO 9001-standardin periaatteiden mukaisesti.

 

Olemme tunnistaneet ja huomioineet toimintamme ympäristövaikutukset ja kannamme vastuuta ympäristöasioiden jatkuvasta kehittämisestä. Toimimme ympäristön pilaantumista ehkäisevästi lainsäädännön, viranomaismääräysten sekä muiden sidosryhmien ja ISO 14001 standardin vaatimusten mukaisesti.

Minimoimme oman toimintamme aiheuttaman ympäristökuormituksen. Opastamme ja kannustamme henkilökuntaamme sekä sidosryhmiämme tunnistamaan ja huomioimaan työnsä ympäristövaikutukset ja työskentelemään vastuullisella tavalla.

Tarjoamme asiakkaille ympäristöystävällisempiä ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja vaihtoehtoja ja otamme nämä seikat huomioon myös tuotteiden pakkauksessa.

Laatu- ja ympäristösertifikaatti 2021 (PDF-tiedosto)